ICON Home Page ICON Members' Forums Home Page
Members' Forums
Username:
Password:
Save Password Forgot your Password?

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 
 All ICON Forums
 Help Forums
 Genealogy
 test get posts
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Margaret
Moderator

66 Posts

Posted - 04/14/2012 :  13:34:46  Show Profile  Reply with Quote
Hi I am not getting the posts why?

Margaret Schatz

Mary
Operating Member

368 Posts

Posted - 04/14/2012 :  13:37:47  Show Profile  Reply with Quote
I haven't a clue. Check your email address under profiles.
Mary

Win 7, 2.211 GHz and XP
Go to Top of Page

Mick
Administrator

1496 Posts

Posted - 04/14/2012 :  13:53:42  Show Profile  Visit Mick's Homepage  Reply with Quote
This is likely to be a "Sarah" question. Assuming your email address is correct in your profile, and the emails are not going to your SPAM folder, you should get alerts of posts that your subscribed to. (you do not get an alert email for posts that you make)

You could try going to your profile, removing your email address, and re-entering it.

ʞɔᴉƜ
Go to Top of Page

Mick
Administrator

1496 Posts

Posted - 04/14/2012 :  22:16:43  Show Profile  Visit Mick's Homepage  Reply with Quote
Margaret, you got your alerting problem fixed, right? Could you confirm that your problem, about not getting Email alert to topics that you have subscribed to, is now fixed, so Sarah does not waste time on it?

ʞɔᴉƜ
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
ICON Computer Users Group © Interactive Computer Owners' Network Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000